Koerts Dakwerken is al 35 jaar de specialist op het platte dak!

Koerts Dakwerken mag zich al 35 jaar de specialist op het platte dak noemen. We leveren kwaliteit op basis van een gratis vrijblijvend advies, een duidelijke gedetailleerde offerte, heldere voorwaarden en 10 jaar all-in garantie. Eén van onze sterke punten is dat we dakdekkers zijn in al zijn vormen!

We gebruiken de nieuwste technieken en materialen. Zowel kleinere als grotere projecten zijn bij ons in goede handen, van particulier tot zakelijk. We onderhouden daken en adviseren over preventief onderhoud, waarbij we ook meerjarige onderhoudsplannen kunnen opstellen. Een dergelijk onderhoudsplan komt de levensduur van dakbedekkingen ten goede en het spreidt de kosten.

De organisatiestructuur van ons bedrijf maakt het mogelijk om, het gehele jaar door, een hele snelle service te bieden. We verhelpen problemen op uw dak snel, efficiënt en tegen een scherpe prijs.

Koerts Dakwerken bv heeft een 20-tal werknemers en is specialist in bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen in de ruimste zin van het woord. Niet voor niets zijn wij Gecertificeerd Polygum-dealer. Polygum is een dakbedekking met een bewezen levensduur van minimaal 30 jaar. Daksystemen van Polygum voldoen aan alle kwaliteitsvoorwaarden die door het Bouwbesluit worden voor geschreven. U krijgt van ons standaard 10 jaar all-in garantie op uw dak!

Vebidak

Koerts Dakwerken is aangesloten bij de Vereniging Dakbedekkingbranche Nederland, VEBIDAK. De brancheorganisatie voor ‘dakdekkers platte daken’. Het gaat dan om bitumen, kunststof of metalen daken. De vereniging geeft op dit gebied alle (product)informatie, adviseert en inspecteert.