Gratis Dakinspectie; dan weet u waar u aan toe bent!

Heeft u twijfels over de staat van uw (platte) dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan! We geven u een gedetailleerd verslag van de staat van uw dak en geven een objectief advies over eventueel te nemen maatregelen. Tijdens de gratis dakinspectie letten we op de staat van het onderhoud, de staat van het bitumen of epdm, naadverbindingen, hemelwaterafvoeren en dakdoorvoeren etc. Dankzij 30 jaar ervaring heeft uw dak geen geheimen voor ons.

Laat uw gegevens achter voor een Gratis Dakinspectie!

Laat uw gegevens achter, wij bellen u zo snel mogelijk voor een afspraak! De dakinspectie is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. 

In verband met de kerstvakantie zijn wij gesloten van 24-12 tot 06-01. Er worden in deze periode geen dakinspecties gepland of uitgevoerd. Bij invullen van het formulier tijdens de kerstvakantie, nemen we na 6 januari contact met u op!

Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2019!

Gratis dakinspectie


We gebruiken uw gegevens alleen om een e-mail terug te sturen of u terug te bellen. Uw adresgegevens gebruiken wij voor bepaling van de lokatie en planning van een dakinspectie. Uw gegevens worden middels een beveiligde verbinding verzonden. (HTTPS) Meer informatie kunt u lezen in onze privacyverklaring.