10 jaar verzekerde garantie

Koerts Dakwerken werkt volgens het Polygum Roof Engineering concept. Dit is een allesomvattend kwaliteits- en serviceconcept voor Polygum Prevent daken. Door de keuze van het juiste concept, het juiste bestek én de perfecte plaatsing worden enkel deze daken verzekerd door de unieke ALL-IN 10 JAAR VERZEKERDE GARANTIE.

Jaren geleden stelde ATAB (Het bedrijf achter onze partner Polygum) een globaal kwaliteits-concept op dat zijn deugdelijkheid op daken sindsdien keer op keer bewezen heeft. Dit concept wordt toegepast op Polygum bitumineuze daksystemen en omvat een ALL-IN 10 jaar verzekerde garantie op product en plaatsing.

Een goed dak vereist 5 essentiële elementen:

  • het juiste dakbedekkingssysteem
  • kwalitatieve en duurzame dakbedekking
  • een plaatsing volgens de regels van de kunst
  • projectbegeleiding, opvolging
  • onderhoud

De uitgebreide verzekerde garantie, gekoppeld aan het Roof Engineering servicepakket, bezorgt u een duurzame en zekere dakbedekking met een extra waarborg dat de aanspraak op schadevergoeding 10 jaar vast stelt en onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd. Deze garantie is uniek in zijn soort en kan enkel aangevraagd worden door erkende dakdekkers, die zorgvuldig geselecteerd worden op diverse criteria. Koerts Dakwerken is een erkend Polygum Dakdekker!

Wilt u hier graag meer over weten? Bel vrijblijvend met Koerts Dakwerken!