Meer met minder; van advies tot uitvoering!

U wilt graag energiezuinige maatregelen treffen voor uw woning. Maar er zijn zoveel mogelijkheden, dat u soms het overzicht verliest. Bij sommige huizen levert een kleine ingreep al veel winst op, zoals het plaatsen van dubbel glas. In andere gevallen is meer nodig, zoals isolatie van het dak. Welke maatregelen zijn geschikt voor uw woning, wat gaat het kosten, hoeveel kunt u besparen? Meer Met Minder biedt uitkomst.  Meer Met Minder-aanbieders beschikken over alle informatie die u nodig heeft. Zij kunnen u een compleet energiebesparingstraject van advies tot uitvoering aanbieden.

U leest er meer over op: www.meermetminder.nl

Koerts Dakwerken

Koerts Dakwerken is zo’n zogenaamde Meer met Minder aanbieder! Als uw woning een ongeïsoleerd dak heeft, gaat er via het dak veel warmte verloren.

De verwarming moet dan meer gas verbruiken om de woning warm te houden. Een gemiddeld rijtjeshuis zonder dakisolatie stookt jaarlijks ongeveer 780 m3 gas extra.

Door het dak te isoleren en kieren en naden te dichten, verliest u minder warmte. Dat maakt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler. Hoeveel geld u precies bespaart met isolatie, hangt af van het soort isolatiemateriaal dat u kiest, hoe hard u stookt in huis en de specifieke kenmerken van uw woning.

Meer met minderEr zijn verschillende manieren om een dak te isoleren. U kunt kiezen uit diverse materialen en technieken. Soms is het nodig om de buitenzijde van een dak aan te pakken, in andere gevallen levert het isoleren van de binnenkant het beste resultaat op. Wat de meest effectieve manier is, hangt af van uw woning: heeft deze een plat dak of een schuin dak? Gaat het om een nieuw dak op een aanbouw, of moet een bestaand dak geïsoleerd worden? Als uw dak is geïsoleerd, is het belangrijk dat u uw woning goed blijft ventileren. Zo voorkomt u vochtophoping en blijft het leefklimaat in uw huis gezond.

Koerts Dakwerken levert alle isolatiematerialen die uw plat dak een hogere isolatiewaarde geven. Wilt u meer informatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op!