Haal de specialist op uw dak

De bestaande situatie op het dak bepaald wat de nieuwe op bouw wordt, d.m.v. een dakboring kunnen we zien wat de bestaande situatie is.

Onderhoud is behoud

Verstopping is de meest voorkomende oorzaak van lekkage. Laat het niet zover komen en laat u dak door de specialist onderhouden, wij reinigen uw dak en controleren deze op gebreken.

Haal de specialist op uw dak met een gratis dakinspectie!

Daken zijn pas echt waterdicht, als ze perfect zijn uitgevoerd. Met het juiste dakdichtingssysteem en door betrouwbare vakmensen. Bovendien moet een dak goed onderhouden blijven. Zeker voor uw dak is dat van groot belang, want er schuilt een kapitaal aan uitrusting en dure goederen onder. U wil dus geen risico lopen.

Ernstige waterschade en de grote kosten die daaruit voortvloeien, kunnen de toekomst van uw pand zwaar hypothekeren. U kunt dat voorkomen door uw daken geregeld te laten nakijken. De meeste waarborg- of verzekeringscontracten schrijven trouwens uitdrukkelijk een jaarlijks onderhoud door de eigenaar voor. In uw belang!

Wie in dakcontrole investeert, eist een professionele aanpak. Koerts Dakwerken beschikt daarvoor over de nodige kennis en ervaring. Wij voeren dagelijks controles op de meest diverse daken uit. Wij ontdekken snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak meteen aanwijzen: dakranden, naadverbindingen, dakdoorbrekingen, blazen, scheuren… Bij twijfelgevallen nemen wij stalen. Die worden in het laboratorium onderzocht met verfijnde controletechnieken.

Het resultaat van onze bevindingen wordt opgetekend in een gedetailleerd rapport.

Vul uw gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor uw gratis dakinspectie!

Uw naam

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw emailadres

Uw telefoonnummer

Soort dak

Gelieve dit veld leeg te laten.