Polygum Quadra – Dé renovatierol met ingebouwde dampdrukverdeler

Het unieke ruitvormige design is ontworpen met het oog op de functionaliteit van de dampdruk verdelende dakrol. Kanalen vloeien niet dicht bij het vlamlassen, dampdrukverdeling is gegarandeerd onder alle omstandigheden. Blaasvorming is uitgesloten. Perfecte hechting op de (bestaande) ondergrond is ondanks de zachte vlam toch verzekerd.

Polygum prevENt Quadra

De ideale renovatierol ! Uniek éénlaags afdichtingssysteem met de Polygum prevENt Quadra toplaag met ingebouwde dampdrukverdeler.

Eénlaags renovatiesysteem met dampdrukverdelende toplaag.

Brede kanalen (7 cm): damp raakt nooit ingesloten
Compartimentering en blaas- vorming uitgesloten gedurende de hele levensduur van het membraan
Snelle en eenvoudige plaatsing
Economisch en duurzaam
Kan ook worden toegepast in een tweelaags systeem met zelfklevende onder- laag Quadra Rock KSK en de brandwerende toplaag Polygum prevENt Turbo.

Het ideale systeem voor de renovatie van daken!

Koerts dakwerken is Polygum Erkenningshouder

De erkenningshouders zijn een exclusieve groep dakdekkers die werden geselecteerd op basis van criteria zoals financiële slagkracht, theoretische en praktische vakkennis en kunde van het bedrijf.

  • Al ons peroneel heeft ervaring en is getraind op het verwerken van Polygum, er worden opleidingen gegeven in de ATAB dakschool. (ATAB is het Competentiecentrum en de Europese hoofdzetel binnen de Internationale IKO groep.)
  • De Polygum erkenningscommissie waakt er continu en stevig over dat wij de kwaliteitsmissie respecteren, en meer nog onze bijdrage ertoe doen.
  • Systematisch worden externe controles op ons uitgevoerd, evenals de jaarlijkse procedure van herbevestiging van het Polygum erkenningshouderschap.
  • Doordat wij erkenninghouder zijn kunnen wij, naast het aanbieden en verwerken van Polygum ook standaard een extra ALL in verzekerde garantie aanbieden.