De voordelen van de Polygum Prevent Rol

Koerts Dakwerken verwerkt bij alle nieuwe daken standaard de Polygum Prevent rol. Dit is een rol met een groot aantal voordelen voor uw plat dak:

  • De rol verwerkt zeer gemakkelijk, waardoor de tijd die wij op uw dak zitten aanmerkelijk korter is dan bij rollen van een willekeurig ander merk.
  • De Polygum Prevent rol heeft dankzij een polyester composiet wapening een bijzonder lange levensduur. Onder normale omstandigheden, bij jaarlijks reinigend en inspectief onderhoud moet een dak, voorzien van de Polygum Prevent rol meer dan 30 jaar mee kunnen gaan.
  • Een dak voorzien van de Polygum Prevent dakrol is vliegvuurbestendig conform EN 13501-5. Bij een eventuele brand op een naburig perceel loopt u zo niet het risico dat uw eigen plat dak direct vlam vat bij overvliegend vuur.

Koerts dakwerken is Polygum Erkenningshouder

De erkenningshouders zijn een exclusieve groep dakdekkers die werden geselecteerd op basis van criteria zoals financiële slagkracht, theoretische en praktische vakkennis en kunde van het bedrijf.

  • Al ons peroneel heeft ervaring en is getraind op het verwerken van Polygum, er worden opleidingen gegeven in de ATAB dakschool. (ATAB is het Competentiecentrum en de Europese hoofdzetel binnen de Internationale IKO groep.)
  • De Polygum erkenningscommissie waakt er continu en stevig over dat wij de kwaliteitsmissie respecteren, en meer nog onze bijdrage ertoe doen.
  • Systematisch worden externe controles op ons uitgevoerd, evenals de jaarlijkse procedure van herbevestiging van het Polygum erkenningshouderschap.
  • Doordat wij erkenninghouder zijn kunnen wij, naast het aanbieden en verwerken van Polygum ook standaard een extra ALL in verzekerde garantie aanbieden.